Selecteer een pagina

Wellness

Manuele therapie

Manuele therapie is een specialisatie binnenin de revalidatie-wetenschappen waarbij men dieper in gaat in de relaties tussen spieren, gewrichten en zenuwen binnen de wervelkolom en extremiteiten. Manuele therapie wordt steeds ingesteld na een uitgebreid onderzoek waarbij wordt onderzocht welke linken er zijn en dit wordt ook steeds gekaderd binnen een bio-psycho-sociaal model.
De eerste consultatie neemt 45 min tot een uur in beslag waarbij eerst en vooral ten gronde uw probleem wordt bevraagt en onderzocht, ten tweede een aangepaste behandeling wordt ingesteld.

Zowel binnen de manuele therapie als kinesitherapie wordt er eerste getracht een pijndemping te verkrijgen om als volgt over te gaan naar weefselherstel waarbij gedurende de revalidatie wordt overgegaan van initieël een eerder passieve therapie naar een actievere therapie. Op die manier wordt getracht een volledig functieherstel te bekomen.

Prijzen:

Voor manuele therapie wordt er een supplement aangerekend. Voor een behandeling van een halfuur wordt €25.00 gerekend (waarvan €22,26 volgens RIZIV-nomenclatuur).

Meer info:

Manuele therapie: mathera.be

Body Balance

Enjoy life.

RESERVEER
Share This