Selecteer een pagina

BEAUTY

Schoonheidsspecialiste Lara Foubert heropende eind januari 2016 het volledig gerenoveerde schoonheidsinstituut. Het is een zeer gezellig instituut geworden, verscholen achter het hoofdgebouw van Body Balance. Je voelt je er onmiddellijk thuis, mede dank zij de gemoedelijke sfeer die dit salon uitstraalt. Het instituut is modern en strak ingericht maar toch met oog voor detail. Je wordt er heel vriendelijk ontvangen en je krijgt er een persoonlijke behandeling op maat en naar keuze. Je privacy wordt er gewaarborgd. Je kan er terecht voor pedicure, manicure, bruids- en feestmaquillage, alle lichaamsbehandelingen en ontharingen. Afslankprogramma’s, huid- en spierverbeteringen kunnen hier ook gevolgd worden, dit in nauw overleg en op advies van de specialisten uit het multidisciplinaire team. Het schoonheidsinstituut is ook gespecialiseerd in huidverbetering. Een mechanische peeling, aangevuld met het inbrengen van diverse serums, die worden ingemaseerd door middel van radiofrequentie, doen je rimpels verdwijnen als sneeuw voor de zon. Deze “Nannic-behandeling” is uniek in het waasland en enkel bij Body Balance te verkrijgen. Daarnaast kan je hier ook terecht voor luxe-arrangementen in combinatie met wellness. Naast de deugddoende lichaamsbehandelingen, inclusief een waaier van ontspannende massages, kan je ook genieten van een sauna, stoombad, binnen- en buitenzwembad, relaxruimte binnen en buiten,…

 

Het is duidelijk dat dit salon een grote aanwinst is voor het waasland. Kwaliteit en privacy staan hoog in het vaandel. Degelijke merken en de volledige ondersteuning vano.a. Sothys, Nannic, OPI, Gewohl, Ph Formula, Men3, 4Voo, Browbar en Comfortzone onderstrepen de kwaliteit die wordt nagestreefd in dit schoonheidsinstituut.

Bij schoonheidsspecialiste Lara Foubert kan je rekenen op professionele en kwalitatieve behandelingen op maat voor hem en haar. Bij ons is het dan ook van uiterst belang dat de klanten volledig ontspannen en tevreden naar buiten gaan. Alle weekdagen, ook op zaterdag, zon- en feestdag is steeds iedereen welkom, na het maken van een afspraak. Vergeet niet om tijdig je afspraak te maken, zeker voor speciale gelegenheden ! Volg ons steeds via de website, facebook of instagram om steeds als eerste op de hoogte te zijn van de speciale seizoensarrangementen, nieuwigheden, workshops en ander “body-balance”-nieuws ! Meer dan de moeite waard… Wanneer mogen we je, alleen of samen met je vrienden en/of vriendinnen verwelkomen?

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met Karolien!

Share This