Naar aanleiding van de prachtige zomerdagen die in het vooruitschiet liggen geven we jullie wat antwoorden op vragen die we veel krijgen tijdens deze tropische temperaturen πŸ™‹β€β™€οΈ

1) Verhuren jullie het privΓ© zwembad alleen en kan dit ook voor een half uur of een uur?
πŸ‘‰ Neen. U huurt steeds het gehele complex min. voor 2u met relaxruimte en de bijhorende 5 faciliteiten. Echter kan u in de zomermaanden ervoor kiezen enkel gebruik te maken van relaxruimte, jacuzzi en zwembad onder de vorm van het zomerarrangement.

2) Verhuren jullie aan grote groepen?
πŸ‘‰ Dit doen we niet, onze doelgroep zijn koppels, mama-dochter, twee vriendinnen of gezinnen met kleine kinderen (max. 3) die komen voor rust en ontspanning. Tijdens de wellness kunnen er in de andere gebouwen van Body Balance relax behandelingen plaatsvinden. Deze zouden verstoord worden door een groot aantal bezoekers in de wellness.

πŸ‘‰ Maximum aantal personen ligt bij ons op 6 personen, hiervoor dient u minimum 3u de faciliteiten te huren.

3) Is het badlinnen inbegrepen tijdens ons bezoek?
πŸ‘‰ Indien u de privΓ© wellness boekt met al zijn faciliteiten worden er badjassen, grote en kleine handdoeken en badslippers voorzien.

πŸ‘‰ Bij het zomerarrangement worden er enkel een grote en kleine handdoek voorzien indien u komt met een klein gezelschap. Vanaf u met 5 of 6 personen komt wordt er gevraagd uw eigen badlinnen te voorzien.

4) Mogen we onze eigen eten en drinken meenemen?
πŸ‘‰ Dit is ten alle tijden verboden in de wellness.

Hopend hiermee de belangrijkste vragen van jullie beantwoord te hebben wensen wij jullie aan aangenaam zomers weekend toe!

Karolien & Alexander

Share This